BİLARDOCULAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

BİLARDOCULAR ÖDÜLLERİNİ ALDI

Bozüyük'te 22 ile 23 Şubat 2020 tarihinde Kardeşler 11 kraathanesinde gerçekleşen Amerikan ve 3 bant bilardo turnuvası oynanmış ancak plaket ve ödül törenleri...

A+A-

Bozüyük'te 22 ile 23 Şubat 2020 tarihinde Kardeşler 11 kraathanesinde gerçekleşen Amerikan ve 3 bant bilardo turnuvası oynanmış ancak plaket ve ödül törenleri İdlibte gerçekleşen hain saldırı sonucu şehitlerimizin olması nedeniyle ertelenmişti.
Bozüyük’te çok yıllar önce yapılan bilardo sporu zamanın akışı ile yok olmuş, halkımız tarafından aranan bir spor dalı haline gelmişti. Bozüyük halşının özlemine son vermek amacıyla düzenlenen turnuvanın kazanları ödüllerini aldı.
Turnuva sonucuna göre Amerikan bilardo’da 1. Murat Kiremitçi. 2. İsmet Lahaçlar, 3. Erhan Asan ve 3 bant bilardo turnuvası sonucuna göre 1. Kadir Bektaş, 2. Mesut Gençer, 3. Murat Kansoy madalya, sertifika ve plaketlerini aldılar.

3-004.jpg
Amerikan bilardo 1.si Murat Kiremitçi’ye ödülünü İyi parti ilçe başkanı Yusuf Çırak verirken, 2. olan İsmet Lahaçlar’a İyi parti meclis üyesi Ayhan Uçan verdi. 3 Bant Bilardo 1.si Kadir Bektaş’a Bozüyük Kent konseyi başkanı Nurettin Oydu verirken, 2. ve 3. gelen Mesut Gençer ve Murat Kansoy’a ödüllerini Nurettin Oydu, Yusuf Çırak beraber taktim ettiler.
Fair Play ödülünü Bozüyük Tüketici Hakları derneği başkanı Hayrettin Sabırlı’ya layık görüldü. Hayrettin Sabırlı’ya Fair Play ödülünü de Nurettin Oydu ve Yusuf Çırak taktim etti.
Bozüyük Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu burada yaptığı konuşmada, “Bilardo sporunu Bozüyük’te gelişmesine katkıda bulunan Murat Kiremitçi, İsmet Lahaçlar ve Hayrettin Sabırlı arkadaşlara çok teşekkür ederim. Bu sporu Bozüyük’ümüzde dahada gelişeceğine inanıyorum.
Amaç burada gençlerimizi kötü alışkanlıklardan korumak, spora yöneltmek en büyük hedefimizdir. Murat Kiremitçi arkadaşımızada Türkiye Bilardo federasyonu Bilecik il temsilciliğine layık görüldüğü içinde ayrıca tebrik ediyorum” dedi.
Turnuvayı düzenleyen Murat Kiremitçi yaptığı açıklamada “bizlere bu imkanı sağlayan başta Kardeşler 11 kıraathanesi sahibi İlhan Döz ve Akare reklam’a sizin aracılığınız ile buradan teşekkür ederim. Bundan sonra Bozüyük ismi bilardo şampiyonları ile anılacak ve gençlerimize milli olma şansını yakalayacaklarına inanıyorum” dedi.

 


Bu haber toplam 2840 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.