Bilecik En Düşük 5 İlin İçerisinde

Bilecik En Düşük 5 İlin İçerisinde

Bilecik en düşük 5 ilin içerisindeSağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Bilecik'in vaka sayısı en düşük 5 il arasında olduğunu bildirdi.Sağlık Bakanı...

A+A-

Bilecik en düşük 5 ilin içerisinde

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Bilecik'in vaka sayısı en düşük 5 il arasında olduğunu bildirdi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, iller bazında korona virüsü vaka sayılarına ilişkin açıklama yaptı. İllerin son üç günlük ortalama vaka sayılarını açıklayan Bakan Fahrettin Koca, Bilecik'in vaka sayısı en düşük 5 il arasında yer aldığını ifade etti. 

Sosyal medya hesabından verileri paylaşan Bakan Koca,"Son üç gündür ortalama günlük vaka sayısı en yüksek beş ilimiz; İstanbul, Ankara, Gaziantep, Şanlıurfa, Bursa. En düşük 5 ilimiz; Artvin, Bilecik, Tunceli, Edirne, Bayburt. Tunceli, Nevşehir, Kastamonu, Artvin ve Aksaray'daysa şu an pnömonili hastamız yok” ifadelerini kullandı.

TEDBİRİ ELDEN BIRAKMAK YOK

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'dan gelen güzel haberler sevindirse de korona virüsü ile mücadelede rehavete yer olmadığı bir gerçek. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına tavizsiz şekilde uymak gerektiğini artık herkes öğrenmiş durumda. 

Ayrıca, düğünlerin başlaması ve yaklaşan Kurban Bayramı virüsün yayılması noktasında öne çıkan etkenler olara görülüyor. Ancak, Sağlık Bakanlığı tarafından belirlenen kurallara uyulursa tehdit en aza indirilecek. Bu bağlamda, Bilecik halkının düğünlerde ve önümüzdeki Kurban Bayramı'nda tedbiri elden bırakmaması gerekiyor.  

Bu haber toplam 9377 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.