BOZÜYÜK-SÖĞÜT YOLU BU SENE BAŞLIYOR

BOZÜYÜK-SÖĞÜT YOLU BU SENE BAŞLIYOR

 Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bozüyük AK Parti ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı. Toplantıda önemli açıklamalarda...

A+A-

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bozüyük AK Parti ilçe danışma meclisi toplantısına katıldı. Toplantıda önemli açıklamalarda bulunan Bakan Arslan, Bozüyük-Söğüt yolu arasındaki yolun bu sene başlayacağını Söğüt-İnhisar yolunun da proje çalışmalarını başlayacağını söyledi.

Bakan Arslan “Bilecik’in de Bozüyük’ün de bir problemi kalmadı. Ama sayın vekilimiz, ‘Bozüyük-Söğüt yolu bizim için çok önemli. Bu yolun programa alınması ve yapılması önemli’ dedi.  Bu kadar saygı değer hazirun varken hazır Ulaştırma Bakanı da buradayken ‘hayır’ deme şansımız yok. Değerli vekilim, değerli başkanlarım, bizim global diye bir program var. İnşallah bunu oraya koyup, bunu bu sene başlatacağız. Ancak bununla da yetinmiyoruz. Söğüt-İnhisar yolunun da proje çalışmalarını başlatacağız. En azından projesi elimizde olsun. Dodurga yolu için de, oranın güzergahıyla ilgili zorluk var ama onun da projesini çalışalım. Projeyi çalışıp, değerlendirip öyle konuşalım” dedi.

bakan-ahmet-arslan-(87)-001.jpg

Bu haber toplam 5737 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.