BOZÜYÜK TSO'YA TEŞEKKÜR

BOZÜYÜK TSO'YA TEŞEKKÜR

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’nun seramik sağlık gereçlerindeki kapasitesini arttırmak amacıyla, Bozüyük üretim...

A+A-

Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubu’nun seramik sağlık gereçlerindeki kapasitesini arttırmak amacıyla, Bozüyük üretim kampüsünde Seramik Sağlık Gereçleri 4. Tesisi açılış törenine katılım sağladı.
Açılış töreni sonrasında İlçemiz Kaymakamlığında 4 Eylül Mahallesinde yapımı Eczacıbaşı tarafından gerçekleşecek olan İlkokul yapımı protokolü Vali Bilal Şentürk ve Bülent Eczacıbaşı arasında imzalandı. 
İlçemiz Ekonomisine ve Eğitime verdiği katkılarından dolayı Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Bülent Eczacıbaşı’na günün anısına plaket takdim etti. Program sonrası Eczacıbaşı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı Bozüyük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent’e bir teşekkür mektubu ilettiler. 
Bülent Eczacıbaşı'nın göndermiş olduğu teşekkür mektubunda şu ifadeler yer aldı; 
Değerli Dostum Buğra Bey, Eczacıbaşı Yapı Ürünleri Grubumuzun ana faaliyet alanının oluşturan Seramik sağlık gereçleri üretim kapasitesini arttırmak amacıyla devreye giren yeni tesisimizin açılış törenine katılımınızdan büyük mutluluk duyduk. Bizim için son derece anlamlı olan bu günün anısına iletmiş olduğunuz nazik hediyeniz için de ayrıca teşekkür ediyor, sağlık ve huzur dolu günler diliyorum”  dedi.

 


Bu haber toplam 3436 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.