BOZÜYÜK'E CORONA VURMADI

BOZÜYÜK'E CORONA VURMADI

Sağlık Bakanlığı Koronavirüsü tehditi nedeniyle vatandaşlara gerekmedikçe ‘Toplu yerlerde bulunmayın’ ve ‘Evden çıkmayın’ çağrısı yapmıştı....

A+A-

Sağlık Bakanlığı Koronavirüsü tehditi nedeniyle vatandaşlara gerekmedikçe ‘Toplu yerlerde bulunmayın’ ve ‘Evden çıkmayın’ çağrısı yapmıştı. Fakat Bozüyüklüler bu uyarıyı dikkete almadı. Her Salı ve Cumartesi günleri kurulan kapalı pazarda bugün vatandaşlarla doldu taştı. 
Dünya'nın dört bir yanında alınan önlemlere rağmen kapalı pazardaki insan kalabalığı "Bozüyük'e corona vurmadı" dedirtti. Bir çok ilde kapalı pazarların kurulmayacağı ilan edilirken Bozüyük, hayatına kaldığı yerden devam ediyor.  Ayrıca Kapalı Pazar esnafının çoğunlukla Korona Tedbirlerine uyduğu görülürken bazı tezgahlarda maske, eldiven vb. gibi önlemlerin alınmadığı görüldü.
Öte yandan İçişleri Bakanlığı tarafından 81 İl Valiliğine Coronavirüs konulu ek bir genelge gönderilmişti. Bu genelge kapsamında ilçedeki  tiyatro, düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, birahane, kahvehane, kıraathane, kafeterya, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları, her türlü kapalı çocuk oyun alanları, çay bahçesi, dernek lokalleri ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine bugün saat 24:00 itibariyle durduruldu.

dsc_0247.jpg


Bu haber toplam 7150 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum