BOZÜYÜK’TE KAPALI PAZARDA KORONA TEDBİRİ

BOZÜYÜK’TE KAPALI PAZARDA KORONA TEDBİRİ

Bozüyük’te Salı ve Cumartesi günleri hizmet veren ve yoğun olarak kullanılan halk pazarı, pazarda yaşanan yoğunluğu azaltarak tüm dünyayı etkileyen...

A+A-

Bozüyük’te Salı ve Cumartesi günleri hizmet veren ve yoğun olarak kullanılan halk pazarı, pazarda yaşanan yoğunluğu azaltarak tüm dünyayı etkileyen ve ülkemizde de görülen küresel salgının zararlarını en aza indirebilmek amacıyla haftanın her günü açık olacak.

Bozüyüklüler tarafından Salı ve Cumartesi günleri olmak üzere haftanın 2 günü yoğun olarak kullanılan ve yüzlerce Bozüyüklünün aynı anda alışveriş yaptığı kapalı pazar her gün açık olacak. Pazarın her gün açık olması ile haftanın 2 günü oluşan yoğun kalabalığın her güne yayılarak yoğunluğun azaltılması ve vatandaşların gönül rahatlığı ile daha sağlıklı bir ortamda, 1,5 metre olması gereken sosyal mesafe kuralı temin edilerek alışveriş yapmaları  hedefleniyor.

Konu hakkında bilgi veren Başkan Bakkalcıoğlu halk sağlığının önemini vurgulayarak “Tüm dünyada etkili olan ve maalesef ülkemizde de vaka sayısı her geçen gün artan küresel salgın nedeni ile Sayın Kaymakamımız Hasan Yaman Bey ve kapalı pazar esnafımız ile bir araya gelerek vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde alışveriş yapmalarını sağlayabilmek amacıyla salgına karşı alacağımız tedbirler konusunda fikir alışverişinde bulunduk. Bu doğrultuda kapalı pazarımız küresel salgın riskine karşı vatandaşlarımızın kalabalık ortamda değil, daha sağlıklı bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri için artık her gün açık olacak. Bizimle aynı hassasiyeti gösteren başta Bozüyük Sebze ve Meyveciler Derneği Başkanı İbrahim Kayacık olmak üzere tüm pazar esnafımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Bu haber toplam 4401 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum