BOZÜYÜK’TE MUHTARLAR DERNEK BAŞKANLIĞI İÇİN OY KULLANDI

BOZÜYÜK’TE MUHTARLAR DERNEK BAŞKANLIĞI İÇİN OY KULLANDI

Bozüyük Muhtarlar Derneği dernek başkanlık seçimleri yapıldı. Dernek lokalinde gerçekleştirilen olağan genel kurulda en çok oyu alan 5 muhtar dernek...

A+A-

Bozüyük Muhtarlar Derneği dernek başkanlık seçimleri yapıldı. Dernek lokalinde gerçekleştirilen olağan genel kurulda en çok oyu alan 5 muhtar dernek yönetim kurulu üyeliğine seçildi. Daha sonra kendi aralarında yapacakları ilk toplantıda dernek başkanının belirleneceği kaydedildi.

Geçtiğimiz hafta ve Salı günü öğleden önce bazı aksaklıklar nedeniyle gerçekleştirilemeyen Muhtarlar Derneği olağan genel kurul toplantısı öğlen saat 13.00’te yapıldı. Toplantı öncesinde divan üyesi Kasımpaşa Mahallesi Muhtarı Güler Uyar’ın toplantı basına kapalı mı yoksa açık mı olsun? Şeklindeki oylama isteği kafalarda soru işareti bıraktı. Yapılan oylama sonrasında muhtarlar oybirliğiyle toplantının basına açık olarak gerçekleşmesini istediler. Divanın oluşturulması ile başlayan toplantının devamında ilk olarak yönetim kuruluna aday olacak isimler belirlendi. Yönetim kuruluna aday 16 isim için kapalı zarf usulü oylamaya geçildi.

muhtarlar-dernegi-(11).jpg

42 dernek üyesinin katıldığı oylamada en çok oyu alan Erikli Köyü Muhtarı İslam Avcı 26, Dodurga Köyü Muhtarı Mustafa Terle 25, Yeni Mahalle Muhtarı Aysun Kalkan 25, Akçapınar Köyü Muhtarı İsmail Kılıç 22 ve Karabayır Köyü Muhtarı Necati Kurt 17 oy alarak Muhtarlar Derneği yönetim kurulu üyeliğine seçildiler. Diğer en çok oy alan muhtarlardan yönetim kurulu yedek üyeleri ve denetim kurulu üyelerinin belirlenmesinin ardından dilek ve temenniler bölümüne geçildi. Muhtarların dilek ve temennilerinin ardından hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile olağan genel kurul sona erdi.    

Bu haber toplam 6841 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum