BOZÜYÜK'Ü GURURLANDIRDI

BOZÜYÜK'Ü GURURLANDIRDI

Bozüyük'lü bilardocu Murat Kiremitçi, Amerikan Türkiye Bilardo Şampiyonasında Bozüyük'ü temsil edecek. Uzun yıllardır bilardo alanında bir çok...

A+A-

Bozüyük'lü bilardocu Murat Kiremitçi, Amerikan Türkiye Bilardo Şampiyonasında Bozüyük'ü temsil edecek. 
Uzun yıllardır bilardo alanında bir çok başarısı olan Murat Kiremitçi, en son Ankarada gerçekleşen bilardo şampiyonasında, şampiyonu oldu. Bozüyük adına önemli bir başarı elde eden Kiremitçi 17-20 Aralık arasında düzenlenecek olan 8 top (pool) Amerikan Türkiye Bilardo Şampiyonasına davet edildi. 
Konu ile ilgili açıklama yapan Murat Kiremitçi;  Uzun yıllardır bilardo ile ilgileniyorum. Bozüyük için gençlik için ilçemizin kalkınabilmesi için ne gerekiyorsa okul sporları vs. güzel ve kaliteli olan herşeyin peşindeyim. 2018 yılında Ankara’da Bilkent Center Roolhouse’da düzenlenen organizasyonda ve Ankara’nın ev sahipliğini yaptığı şampiyonada bir Bozüyüklü olarak ipi göğüsledim ve şampiyon oldum ve şimdi sırada Türkiye Şampiyonluğunda. 

dsc_0570-001.jpg
17-20 Aralık arasında düzenlenecek olan 8 top (pool) Amerikan Türkiye Bilardo Şampiyonasına davet edildim. Bozüyük’ü en iyi şekilde temsil edeceğime inanıyorum. Bu zorlu mücadelelerde anımda olan, Bozüyük Erzurumlular ve Bayburtlular Sosyal Dayanışma ve Kültürel Etkinlikler Derneği Başkanı Ali Bektaş’a antrenmanlarımı derneklerinde yapmama imkan sunduklarından ve desteklerinden dolayı sonsuz teşekkürler. Ayrıca Bozüyük Kaymakamı Hasan Yaman'a ve Belediye Başkanımız Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’na, Bozüyük Türk Telekom Okay Karabıyık, Kanarya müzik ve Kültürevi Veli Yıldırım’a verdiği desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum.
Öte yandan başarılı bilardocu Murat Kiremitçi'yi, Kaymakam Hasan Yaman makamında ağırladı. 
Gerçekleşen ziyarette Kaymakam Yaman, Murat Kiremitçi'yi başarılarından dolayı tebrik etti. Ziyaret günün anısına hatıra fotoğrafı çekilmesi ile sona erdi. 

dsc_0567.jpg


Bu haber toplam 4803 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.