BOZÜYÜK'ÜN GURURU OLDULAR

BOZÜYÜK'ÜN GURURU OLDULAR

Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası’na katılan Halk Eğitim Merkezi dart kursiyerleri şampiyonadan madalyalarla dönerek ilçenin gururu oldular.Düzenlenen...

A+A-

Şehit Demet Sezen Türkiye Dart Şampiyonası’na katılan Halk Eğitim Merkezi dart kursiyerleri şampiyonadan madalyalarla dönerek ilçenin gururu oldular.
Düzenlenen turnuvada Minikler, Yıldızlar Türkiye şampiyonası yapıldı. Ayrıca Gençler ve Büyükler kategorilerinde Turkish Open C ve A kategorilerinde müsabakalar yapıldı. Büyük bir katılımın olduğu 2. Ayak Turnuvalarında 3 gün sonunda toplam bin 181 kişi müsabakalara katıldı.
Katılımın yoğun olduğu müsabakalarda Bozüyük Halk Eğitim Merkezi Dart kursiyerleri Bozüyük Belediyesi’nin destekleri ile müsabakalara katılarak Bozüyük’ün gururu oldular. Minikler Türkiye Şampiyonasında ilk defa yarışan İkra Elif Torunlar 49 minik sporcu arasında Türkiye 3. olurken Gençler Open müsabakalarında ise Milli sporcular Mustafa Kılıçkaya ve Özcan Karagöz ise 115 sporcu arasından Türkiye 3.’sü olarak kürsüde yer buldular.

aw842899_03.jpg


Bu haber toplam 1758 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.