BU DEFA DA MAĞDURİYETLERİ İÇİN NÖBETTELER

BU DEFA DA MAĞDURİYETLERİ İÇİN NÖBETTELER

Bozüyük’te bir haftadır ev sahibi olma hayaliyle banka önünde nöbet tutan dar gelirli vatandaşlar Toplu Konut İdaresi Başkanlığından (TOKİ) gelen...

A+A-

Bozüyük’te bir haftadır ev sahibi olma hayaliyle banka önünde nöbet tutan dar gelirli vatandaşlar Toplu Konut İdaresi Başkanlığından (TOKİ) gelen haber sonrasında bu defa da mağduriyetleri için nöbete başladılar.

Bir haftadır banka şubesi önünde kuyruğa geçerek nöbet tutan vatandaşlar dün akşam saatlerinde TOKİ genel merkezinden bankaya gönderilen mail ile yıkıldılar. Daha önceden başvuru önceliğine göre satışı yapılacağı duyurulan konutların 6 Şubat olarak belirlenen satış tarihi değiştirilerek kura çekimi sonrasında satışının gerçekleşeceği yönündeki bilgiler ev nöbeti tutan vatandaşları perişan etti. Bu haberle ev kurma hayalleri suya düşen vatandaşlar bu defa da mağdur oldukları gerekçesiyle mağduriyet nöbetine başladılar. Mağduriyetleri giderilinceye kadar banka şubesi önünden ayrılmayacaklarını ve yetkililerin mağduriyetlerine çözüm bulmasını istediler.

Mağdur vatandaşlar, konut sahibi olmanın hayaliyle arabalarını sattıklarını, borç para bulduklarını ve işyerlerinden izin alarak ev nöbeti tuttuklarını ama kendilerine ev hayali kurmayı bile çok gördüklerini belirtiyorlar. 

Bu haber toplam 2984 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum