BÜYÜK ALKIŞ ALDI

BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Dünyaya yön veren 40 büyük insan isimli tematik gösteri gerçekleştirildi.Metristepe Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Dünyaya yön veren 40 büyük...

A+A-

Dünyaya yön veren 40 büyük insan isimli tematik gösteri gerçekleştirildi.

Metristepe Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Dünyaya yön veren 40 büyük insan isimli tematik gösteri genç katılımcılar tarafından yoğun ilgi gördü.
Akın Akıntürk'ün katılımıyla gerçekleştirilen tematik gösteride ilimin ve bilimin gelişmesine önder olan, bugünlere gelmesinde büyük rol oynayan 40 büyük insan tematik gösterisi Akın Akıntürk'ün coşkulu sunumuyla salondaki izleyicileri adeta ayağa kaldırdı.
Şarkılar eşliğinde yapılan gösteride 
Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Türkiye Cumhuriyeti Devletini kurmak için gösteriği çabaları ve çektiği zorlukların anlatımı ve gençlerimizin böyle büyük bir lidere sahip oldukları, örnek alacakları, izinden gidebilecek büyük bir ataya sahip oldukları hatırlatılarak Türkiyem şarkısıyla sona erdi.
Kültür Merkezinde gerçekleşen program; Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu, Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, öğretmenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

dsc_0774.jpg


Bu haber toplam 1891 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.