ÇEVRE BİLİNCİNE DİKKAT ÇEKTİLER

ÇEVRE BİLİNCİNE DİKKAT ÇEKTİLER

Bozüyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi eTwinning projesine katıldı.Çevreyi koruma ve öğrencilere çevre koruma bilincini aşılayan projeye 80 öğretmen...

A+A-

Bozüyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi eTwinning projesine katıldı.
Çevreyi koruma ve öğrencilere çevre koruma bilincini aşılayan projeye 80 öğretmen 477 öğrenci katıldı. Bunun yanında Avrupa ülkelerinden 10 yabancı ortak yer aldı.
Proje hakkında gazetemize bilgi veren  eğitimciler, proje sonunda öğrencilerin artık çevreye karşı daha duyarlı olduklarını belirtti. Yapılan açıklamada; "Bozüyük Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi olarak 2019-2020 eğitim öğretim yılı başında SAVE ENVIRONMENT WITH 3RS adlı eTwinning projesine katıldık. Proje  3r sloganı ile (Reduce Reuse Recycle) çevreyi  korumayı ve öğrencilerimize çevre koruma bilinci kazandırmayı amaçlamaktadır.
Proje 80 öğretmen ve 477 öğrenci ile yürütülüyor. Projede Avrupa ülkelerinden 10 yabancı ortak yer almaktadır. Proje kapsamında okullarımızda geri dönüşüm kutuları oluşturulmuş, ağaç dikme, çiçek ekme, atık materyallerin tekrar kullanımı,su ve elektrik tasarrufu ile ilgili çalışmalar, hava kirliliğine dikkat çekme gibi bir çok faaliyet yürütülmüştür. Uzaktan eğitim sürecinde de çalışmalara evden katılan öğrenciler, artık çevreye karşı daha duyarlı ve dikkatli olduklarını, proje sayesinde bir çok kazanım elde ettiklerini dile getirmektedirler. Ayrıca proje ile öğrenciler Web 2.0 araçları ile teknolojik uygulamaları tanıma ve kullanma imkanı elde etmişlerdir."
f2771195-7a1f-4246-8f5f-bfb7ecc1d3f9.jpg


Bu haber toplam 4015 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.