CUMHURİYET HALK PARTİSİ 96. YAŞINDA

CUMHURİYET HALK PARTİSİ 96. YAŞINDA

Cumhuriyet Halk Partisi Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel Cumhuriyet Halk Partisinin 96. Kuruluş Yıl dönemi ile ilgili gazetemize açıklama yaptı.  'Üyesi...

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel Cumhuriyet Halk Partisinin 96. Kuruluş Yıl dönemi ile ilgili gazetemize açıklama yaptı.  'Üyesi olmaktan gurur duyduğumuz partimizin 96. Kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz' diyen Başkan Esel Açıklmasında; 
"Benim iki büyük eserim var, bunlardan birisi  Türkiye Cumhuriyeti diğeri Cumhuriyet halk partisidir." diyen Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK Cumhuriyet Halk Partisini, Cumhuriyetin ilanından önce 9 Eylül 1923 yılında kurmuştur.  Cumhuriyetin kurulmasından bu güne kadar bir çok görevler üstlenen Cumhuriyet halk partisi, devrimlerin gerçekleştirilmesi, ülkenin çok partili sisteme geçmesiyle birlikte  ülkeyi ve Cumhuriyeti demokrasiyle tanıştırmıştır. 
Türkiye'deki bütün dönüşümlerde imzası olmuş ve olmaya devam edecek olan Cumhuriyet Halk Partisi, Geldiğimiz bu süreçte  emin adımlarla, tarihsel mirası ve birleştirici gücüyle bütünleşerek yoluna devam edecektir.
Chp bozüyük ilçe başkanı İhsan Esel ve yönetim kurulu olarak, Üyesi olmaktan gurur duyduğumuz partimizin 96. Kuruluş yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutluyoruz. ATAM İZİNDEYİZ." dedi.

 


Bu haber toplam 2264 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.