DODURGA’DA DOĞALGAZ HEYECANI!

DODURGA’DA DOĞALGAZ HEYECANI!

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, beldeye doğalgaz getirilmesi için başlatılan çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Beldemiz için doğalgaz...

A+A-

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, beldeye doğalgaz getirilmesi için başlatılan çalışmaların devam ettiğini belirterek, “Beldemiz için doğalgaz programa alındı” diyerek belde halkını heyecanlandırdı.  

Dodurga beldesine doğalgaz getirilmesi için başlatılan çalışmalar emin adımlarla ilerliyor. Belediye Başkanı Selim Tuna, çalışmaların takipçisi olurken Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez’e yakın markaj uyguluyor. Bu bağlamda bir kez daha Bakan Dönmez ile bir araya gelen Başkan Selim Tuna, Dodurgalıları heyecanlandıran açıklamalarda bulundu. Selim Tuna, “Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Fatih Dönmez'i ziyaret ettik. Doğalgaz çalışmaları hakkında görüştük. Beldemiz için doğalgaz programa alındı. İnşallah beldemize doğalgazı getireceğiz. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı. 

Bilindiği üzere; 31 Mart Yerel Seçimleri öncesi Bozüyük’te temaslarda bulunan Bakan Fatih Dönmez, Dodurgalılara müjde vererek, “Bozüyük’te yaklaşık 10 yıldır doğalgaz kullanılıyor. Şimdi sırada yakın ilçelerimiz ve beldelerimiz var. Dodurga ısrarla istiyor, dağıtım şirketimizle görüştük. İnşallah getireceğim” şeklinde konuşmuştu. 

Diğer yandan, Dodurga’da gerçekleştirdiğimiz halk röportajlarında belde halkının en büyük isteği doğalgaz konusu olmuştu. 

 

Bu haber toplam 1837 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler