DUYARSIZ SÜRÜCÜLER YAYALARIN HAYATINI ZORLAŞTIRIYOR

DUYARSIZ SÜRÜCÜLER YAYALARIN HAYATINI ZORLAŞTIRIYOR

Engelli vatandaşların, engellerle dolu hayatlarını biraz olsun rahatlatmak için yapılan belediye çalışmalarına duyarsız sürücüler engel oluyor!İlçe...

A+A-

Engelli vatandaşların, engellerle dolu hayatlarını biraz olsun rahatlatmak için yapılan belediye çalışmalarına duyarsız sürücüler engel oluyor!

İlçe emniyet müdürlüğü karşısı yaya kaldırımındaki engelli rampası önüne park edilmiş araca vatandaşlar tepki gösterdi. Yaya kaldırımı ve engelli rampası önüne park etmiş aracı gören vatandaşlar durumu fotoğraflayarak gazetemize ulaştırdı. Duruma tepki gösteren duyarlı vatandaşlar "Yayalar ve engelliler için yayaların trafik güvenliğinin sağlanması için yapılmış bu kaldırımlar, duyarsız sürücüler tarafından hiçe sayılarak yayalar ve engelli bireylerin ulaşımı daha da zor hale getiriliyor. Belediyenin engelli bireyleri düşünerek yaptığı bu hizmet bazı sürücülerin vurdumduymazlığı sayesinde kullanılamıyor. Özellikle engelli bireyler de böyle durumlarda büyük zorluk çekiyor. Araç sürücülerini bu konuda daha duyarlı olmaya davet ediyoruz. Ayrıca bu konuda yetkililerin böyle duyarsız sürücülere gerekli cezaları vermelerini istiyoruz" diyerek rahatsızlıklarını dile getirdiler.


Bu haber toplam 2613 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.