ECDAD BURAYI BOŞUNA KAVŞAK SEÇMEMİŞ

ECDAD BURAYI BOŞUNA KAVŞAK SEÇMEMİŞ

 Bozüyük AK Parti ilçe danışma meclisi toplantısına katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bozüyük'ün önemli bir kavşak...

A+A-

 

Bozüyük AK Parti ilçe danışma meclisi toplantısına katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Bozüyük'ün önemli bir kavşak noktası olduğunu ve ecdadın kuruluş için bu toprakları boşuna seçmediğini söyledi.

Bakan Arslan, “Bozüyük ülkemizin ana koridorunun önemli bir kavşağı konumunda. Bu kavşak sadece bugün değil, burasının kavşak olduğu bin yıldır belli. Ecdad burayı boşuna kavşak seçmemiş. Buradan bir kültürü boşuna yaymamış. Ama 60-70 senedir buraları unutulmuş. Yüksek hızlı tren, bölünmüş yol, lüks hastane neyine denmiş. AK Parti iktidarıyla bu önemli kavşak hak ettiği değeri buldu. Milletin derdiyle dertlenen Recep Tayyip Erdoğan geldi Bozüyük ile birlikte ülkenin de kaderi değişmeye başladı. Şimdi inşallah otoyol da buradan geçecek. Bozüyük ülkemizin önemli bir kavşak noktası, Türkiye de Asya ile Avrupa arasında Balkanlar ile Kafkaslar arasında, Karadeniz ile Akdeniz arasında kavşak noktası. Ama bu kavşakların hakkını vermeniz lazım. İşte bölünmüş yol yaparsanız, yüksek hızlı tren, hastaneler, fabrikalar yaparsanız Bozüyük’ün kaderi değişir. Ülkemiz için de aynı şey geçerli. Ülkemizin doğusundan başlayarak batısına kadar 25 bin km bölünmüş yol yaparsanız, ülkenizi bir baştan bir başa modern demir yolu ağlarıyla donatırsanız, ülkenizde 55 tane hava limanı yaparsanız, yılda 35 milyon yolcu uçarken 185 milyon yolcunun uçtuğu bir hale getirirseniz ülkemizde coğrafyasında köklü konumunu ve kavşak konumunu pekiştirir” dedi.

bakan-ahmet-arslan-(92).jpg

Bu haber toplam 2724 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.