ELAZIĞ ÜŞÜME BOZÜYÜK SENİNLE

ELAZIĞ ÜŞÜME BOZÜYÜK SENİNLE

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremlerin sonrasında, Bozüyük Belediyesi'nin bölgeye gönderdiği ihtiyaç tespit ekibi Elazığ’dan döndü.Bozüyük...

A+A-

Elazığ ve Malatya'da meydana gelen depremlerin sonrasında, Bozüyük Belediyesi'nin bölgeye gönderdiği ihtiyaç tespit ekibi Elazığ’dan döndü.
Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ile bilgilendirme toplantısı yapan ekip, bölge vatandaşlarının ihtiyaçlarını ayrıntılı olarak bildirdi.
Depremden etkilenen bölgede gerekli gözlemleri, görüşmeleri yapan Bozüyük Belediyesi ekibi, depremzedelerimizin en büyük ihtiyacının hiç kullanılmamış kıyafet ve battaniye olduğu belirtti.
İlgili kurumlarla yapılan görüşmeler ve deprem bölgesindeki ihtiyaçların tespiti doğrultusunda oluşturulan liste ile “Elazığ Üşüme Bozüyük Seninle” yardım kampanyası başlatılarak gerekli ihtiyaçlar vatandaşın da katkısıyla temin edilecek. Battaniye ve giysi yardımında bulunmak isteyen vatandaşların, bu malzemeleri Metristepe Kültür Merkezi’ne teslim edilebileceği bildirildi.
Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Belediyesi’ne teslim edilecek yardımların AFAD koordinasyonluğunda bölgeye ulaştırılacağını aktardı.

bzy_0038-(1).jpg


Bu haber toplam 1944 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.