GEKENEK BOZULMADI

GEKENEK BOZULMADI

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Pazaryerililer Derneğinin her yıl geleneksel hale getirdiği sucuk ve salep gecesine katıldı....

A+A-

Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük Pazaryerililer Derneğinin her yıl geleneksel hale getirdiği sucuk ve salep gecesine katıldı. Programda Bozüyük’te yaşayan Pazaryerililer bir araya gelerek misafirlere Pazarcık sucuğu, salep ikram edilirken tüm aziz şehitlerimiz için dualar edildi.
Pazaryeri’nde Nur Kasap Mesut Kök’ün ve TADO dondurma Osman Topal’ın  katkılarıyla düzenlenen gecede konuşan Pazaryerililer Dernek Başkanı Mecit Çakır “Ülke olarak zor ve üzüntülü günler geçirdiğimiz şu günlerde Elazığ depreminde hayatını kaybedenlere, İdlib’te, Van’da şehit olan evlatlarımıza, çığ altında kalarak hayatlarını kaybeden vatandaşlarımıza ve dün İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’nda yaşanan uçak kazası sonucu hayatını kaybedenlere Allahtan rahmet, kederli  ailelerine sabır, yaralılara şifalar diliyorum. 5 yıldır sucuk ve salep gecesi düzenlemekteyiz. Müzik ve eğlence ile yaptığımız geceyi üst üste gelen acı haberler dolayısıyla iptal etmek yerine daha güçlü bir araya gelip dualar ederek birlik mesajı vermenin daha uygun olacağını düşündük. Bu birlikteliğin içinde küçücük bir harç olabildiysek ne mutlu bizlere” dedi. Konuşmasında son olarak gecenin düzenlenmesinde Nur Kasap Mesut Kök ve TADO Dondurma Osman Topal’a katkılarından dolayı, teşekkür eden Dernek Başkanı Çakır, “ayrıca bizleri kırmayarak davetimize icabet eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz, Allah birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

bsk--pazaryerililer-dernegi-sucuk-gecesi--5.jpg
Geceye CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin, Bozüyük Belediye Başkan Yardımcıları Ali Şahinoğlu, Mahmut Fındık, Mehmet Ali Karasu, Kent Konseyi Başkanı Nurettin Oydu, Bilecik Pazaryerililer Dernek Başkanı Sinan Karabulut, Eskişehir Pazaryerililer Dernek Başkanı Eyüp Şengül, Eskişehir Garanti Bankası Müdürü  Hüsnü Bayrakçı, CHP İl Genel Meclis üyesi Hüseyin Elmas, CHP İlçe Başkanı İhsan Esel, AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, MHP İlçe Başkanı Serdar Pehlivan, İYİ Parti İlçe Başkanı Yusuf Çırak, Saadet Partisi Bilecik İl Başkanı Ethem Ersöz, Saadet Partisi İlçe Başkanı Necip Meral, MHP Bilecik İl Başkanı Fatih Yaşar ve yönetimi, Dernek Başkanları, Sınav Lisesi Kurucu Müdürü Ömer Boğaz, Köse Kardeşler Ahmet Köse, çok sayıda Bozüyük’te yaşayan Pazaryerililer ve derneğe gönül vermiş Bozüyüklüler katıldı.
Programın ardından etkinlik ile ilgili bir açıklamada bulunan Başkan Bakkalcıoğlu “Bozüyük Pazaryerililer Derneğimizin geleneksel haline gelen "sucuk-salep" gecesine katıldık. Milletçe yaşadığımız "acı" günler sebebiyle, bu gecenin sazlı, sözlü eğlence kısmını iptal ederek bizi hemşerilerimizle "dualar"da buluşturan dernek başkanı ve yönetimine, bu duyarlı davranış için ayrıca teşekkür ederim. Gecenin sponsorlarına, misafirperverlikleri için dernek yönetimine ve tabi ki her zaman yanımızda olan kıymetli Milletvekilimiz Sayın Yaşar Tüzün’e çok teşekkürler” dedi.

bsk--pazaryerililer-dernegi-sucuk-gecesi--8-(2).jpg


Bu haber toplam 2488 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.