GELENEKLER DEVAM EDİYOR

GELENEKLER DEVAM EDİYOR

Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi, yolcu, yolda kalan, işi gereği çarşıda olanlara hizmet verecek olan iftar çadırında ilk oruçlar dualar eşliğinde...

A+A-

Ramazan ayı boyunca ihtiyaç sahibi, yolcu, yolda kalan, işi gereği çarşıda olanlara hizmet verecek olan iftar çadırında ilk oruçlar dualar eşliğinde açıldı.
Bozüyük iftar çadırında yapılan ilk iftar ikramına Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu ve CHP İlçe Başkanı İhsan Esel’de katıldı. İftar öncesinde vatandaşların Ramazanlarını kutlayan Şahinoğlu ve Esel hayırlı iftarlar dilediler. Yemek firması personeline de kolaylıklar dileyen Şahinoğlu ve Esel yemek dağıtımına da eşlik etti. Pilav kazanının başına geçen Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu vatandaşlara ‘afiyet olsun’ diyerek kepçe ile pilav dağıttı.
Bozüyük’ün eski bir geleneği olan Kasımpaşa Camii yanında kurulan iftar çadırına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Bozüyük Belediyesi’nin çadır, masa ve sandalye temininin yanı sıra temizlik, tertip ve düzenden sorumlu olduğu iftar yemeği ikramlarında “diledikleri” yemek şirketi ile olan anlaşma ve ücretlendirme hayırsever kişi ve kurumlar tarafından yapılıyor.

1-(1)-001.jpeg


Bu haber toplam 2522 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.