GELENEKSEL BOZÜYÜK KİTAP FUARI AÇILDI

GELENEKSEL BOZÜYÜK KİTAP FUARI AÇILDI

Bozüyük Belediyesi çatısı altında ve Yardım Sevenler Derneği, Atatürk Düşünce Derneği, Ateş Yayıncılık ve Dağıtım desteği ile düzenlenen "Bozüyük...

A+A-

Bozüyük Belediyesi çatısı altında ve Yardım Sevenler Derneği, Atatürk Düşünce Derneği, Ateş Yayıncılık ve Dağıtım desteği ile düzenlenen "Bozüyük Geleneksel Kitap Fuarı" geniş bir katılım töreni ile ziyarete açıldı.
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen kitap fuarının açılış programına katılan Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu yazarlara ve kitap fuarının oluşturulmasında emeği geçen derneklere teşekkür etti.  Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir, ADD Başkanı Özen Sevgili, Bozüyük Yardım Sevenler Derneği Başkanı Nermin Nalbantoğlu ve yazarlar ile birlikte fuarı gezen Başkan Bakkalcıoğlu, kitaplar ve etkinlik hakkında yazar Emrah Bekçi'den bilgi aldı. Bozüyük’ün yetiştirmiş olduğu; İlkay Tuna, Ahmet Taşçıoğlu, Alican Türk, Çağrı Doğan, Bilgen Ertekin, Hasan Yurtoğlu, Kurulay Yılmaz ve birçok yazar ve şairin Bozüyüklü kitap sevenler ile buluşacağı fuarda aynı zamanda İnci Çetir, Ali Yılmaz, İbrahim Töbay, Abdullah Kundakçı, Gülçin Tüzel Dokur ve Hayrullah Adnan Şişlioğlu’da ilk defa Bozüyüklü okurları ile buluşup kitaplarını imzalayacak.
13-20 Eylül tarihleri arasında 8 gün boyunca gerçekleştirilecek Kitap Fuarında 1000 çeşit kitap ve toplam 10.000’den fazla kitap yer alacak. 

kitap-fuari-acildi--10-(1).jpeg


Bu haber toplam 1909 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.