GERÇEK MEKANDA GERÇEK SINAV

GERÇEK MEKANDA GERÇEK SINAV

Özel Bozüyük Sınav Lisesi’nin organize ettiği YGS provası Kumral Abdal Anadolu Lisesi binasında uygulandı. Sınava ilçemizde bulunan Liselerimizin son...

A+A-

Özel Bozüyük Sınav Lisesi’nin organize ettiği YGS provası Kumral Abdal Anadolu Lisesi binasında uygulandı. Sınava ilçemizde bulunan Liselerimizin son sınıfında bulunan öğrenciler ile mezun durumda olup YGS ‘ye katılacak adaylar katıldı. Özel Bozüyük Sınav Lisesi Müdürü Ömer Boğaz, YGS öncesinde geleneksel olarak bu sınavı uyguladıkları, YGS’nin tüm kurallarıyla yaşandığını, öğrencilere giriş belgesinin önceden hazırlanarak verildiğini, sınava kimlik belgesiz ve sınav giriş belgeleri olmadan hiçbir öğrencinin alınmadığını, sınavda bulundurmamaları gereken her türlü araç gereç, takı, saat telefon, dokuman ve benzeri eşya denetiminin yapıldığını açıkladı. Saat 10’da başlayan sınav 12.40  da sona erdi. Sınava katılan adaylar uygulamadan çok memnun olduklarını, YGS öncesinde kendilerini ciddi anlamda sınadıklarını belirttiler.

Özel Bozüyük Sınav Lisesi Müdürü Ömer Boğaz,  630 öğrencinin sınava katıldığını, sınav belgesi ya da sınav kurallarına uymayan eksiklikleri nedeniyle 35 adayın sınava katılamadıklarını belirtti. Sınav sonuçlarının önümüzdeki hafta başında açıklanacağını söyledi. Bu sınavın uygulanmasında emeği geçen tüm yönetici ve öğretmenlerine, Kumral Abdal Anadolu Lisesi yöneticilerine teşekkür etti.12 Mart’ta YGS'ye katılacak tüm öğrencilere sınav eğitim kurumları olarak başarılar diledi.


Bu haber toplam 2199 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.