GÖNÜLLERE DOKUNUYORLAR

GÖNÜLLERE DOKUNUYORLAR

Yenidoğan Camii dur durak bilmeden hizmet veriyor.  Bozüyük ilçesinde din görevlileri Korona virüs (Covit-19) salgınında mücadelede kapsamında ihtiyaç...

A+A-

Yenidoğan Camii dur durak bilmeden hizmet veriyor.  Bozüyük ilçesinde din görevlileri Korona virüs (Covit-19) salgınında mücadelede kapsamında ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam ediyor.
Bozüyük İlçe Müftülüğü çalışanım din görevlileri Korona virüs (Covit-19) salgınında mücadelede kapsamında kurulan Vefa Sosyal Destek Grubu adına Ramazan ayı dolayısıyla hayırseverlerin yardımlarını kapı kapı dolaşıp evlerinden çıkamayan ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıyor. Bir taraftan da ücretsiz Ramazan pidelerini evlere ulaştıran din görevlileri her gün 400 aileye pide ulaştırdığı öğrenildi.
Bozüyük esnafınında desteğini alan din görevlileri, bir çok vatandaşa ulaştı. Kendi çabalarıyla başladıkları mücadele dur durak bilmeden devam ediyor. Kapı kapı dolaşarak kendi imkanları ile pide dağıtan din görevlileri, önemli günleride unutmadı. Engelliler haftası dolayısıyla bir çok engelli vatandaşa ulaşarak ramazan ikramlarında bulundular. Bunun yanında Hemşireler haftasında da hemşireleri ziyaret ettiler.

97355005_3062230087196001_5657825122703114240_n.jpg
Yapılan yardımlar ve ziyaretler hakkında gazetemize bilgi veren Yeni Doğan Camii İmam hatibi Ercan Babacan; Dünya Engelliler Haftası münasebetiyle Bozüyük engelliler dernek başkanı İsmail Beyi evinde ziyaret ettik ve mahallemizde engelli kardeşlerimizi de ziyaret ederek ikramda bulunduk. Hemşireler haftasında mahallemiz sağlık ocağını ziyaret ederek hemşirelerimizin gününü kutladık. Mahalle muhtarımızla görüşerek istişare ediyoruz. Mahallemizde hergün Pide dağıtımı devam ediyor, yardım kolisi ve çeşitli ikramlarda bulunuyoruz." dedi.
19a72cc7-e3f8-49ea-bc2e-c89115825734.jpg


Bu haber toplam 2290 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.