HAC YOLCULARI KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

HAC YOLCULARI KUTSAL TOPRAKLARA UĞURLANDI

Bozüyük'te Türkoğlu Turizm ve Beydabir Turizm işbirliği ile kutsal topraklara gidecek vatandaşlar için uğurlama programı düzenlendi.Cumhuriyet meydanında...

A+A-

Bozüyük'te Türkoğlu Turizm ve Beydabir Turizm işbirliği ile kutsal topraklara gidecek vatandaşlar için uğurlama programı düzenlendi.

Cumhuriyet meydanında düzenlenen uğurlama programıyla hacca gidecek vatandaşlar dualarla kutsal topraklara uğurlandı. Uğurlama programında konuşan Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, hac kafilesine hayırlı yolculuklar diledi. Başkan Bakıcı, “Allah hayırlısı ile gidip dönmeyi nasip etsin. Orada yapacağınız ibadetlerinizi Rabbim kat kat fazlası ile kabul eylesin. Bizden de selam götürüp bizlere dua ederseniz bizler çok memnun kalırız. Mevla'm tüm vatandaşlarımıza bu mutluluğu yaşatsın. Allah yapacağınız her türlü ibadeti kabul etsin diyerek hayırlı yolculuklar diliyorum" dedi.

Firma yetkilisi İlhan Türkoğlu, 41 günlük olarak gerçekleştirilecek olan hac ziyaretine Bozüyük ve Eskişehir'den toplam 120 kişinin katıldığını ifade ederek, "Kafilemiz Fevzi Osman Yıldırım ve Murat Büyükzorlu hocamızın kafile başkanlığında önce Medine'yi Münevvere, daha sonra Mekke'yi Mutahhara'ya geçecek. Ardından ibadetlerini tamamlayarak yurda dönüş yapacaklar. Allah hayırlısı ile gidip gelmek nasip eylesin. İbadet ve dualarını şimdiden kabul etsin" dedi. İlahiler ve dualar eşliğinde hackafilesi kutsal yolculuğa uğurlandı. Uğurlama programına Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, şirket yetkilileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

20431716_10155653890683658_8339621067608751381_n-(1).jpg

Bu haber toplam 1860 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.