HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

HIRSIZLIK ŞEBEKESİ ÇÖKERTİLDİ

 Bozüyük’te Karasu Vadisi, Karaağaç Köyü, Saraycık Köyü, Çaydere Köyü ile Bursa karayolu üzerinde bulunan ve genellikle yazlık olarak kullanılan...

A+A-

 

Bozüyük’te Karasu Vadisi, Karaağaç Köyü, Saraycık Köyü, Çaydere Köyü ile Bursa karayolu üzerinde bulunan ve genellikle yazlık olarak kullanılan ev ve işyerlerinden, Ocak ve Şubat 2017 aylarında ardarda meydana gelen hırsızlık olayları aydınlatıldı.

Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığı, Asayiş ve İstihbarat Şube Müdürlüğü unsurlarınca hırsızlık olaylarını aydınlatmak maksadıyla özel bir ekip oluşturuldu.

Yapılan çalışmalar neticesinde hırsızlık olaylarının birbirleriyle benzerlik gösterdiği ve hırsızlıkların aynı şebeke tarafından gerçekleştirildiği tespit edildi. Hırsızlık olaylarının meydana geldiği ev ve işyerleri özel ekip tarafından tek tek incelendi. Son olarak; yurtdışında ikamet eden bir vatandaşın yazlık evinden aracının çalındığı ihbarı üzerine araştırmalar genişletilmiş ve çalıntı aracın izine Kütahya İli Seyit Ömer ilçesinde rastlanıldı.

Faillerin tespit ve yakalanması maksadıyla özel ekip Kütahya iline görevlendirilmiş, Kütahya İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri ile koordineli çalışma sonucu hırsızlık şebekesi üyesi (3) şahsın açık kimlikleri tespit edilerek çalıntı araç ve çok sayıda malzeme ele geçirildi.

D.A, H.A. ve I.D. isimli hırsızlık şebekesi mensuplarınca Bilecik, Kütahya ve Eskişehir illerinde gerçekleştirilen hırsızlık olaylarına ait olduğu tespit edilen; (3) Adet Av Tüfeği, (3) Adet Kurusıkı Tabanca, (1) Adet LCD Televizyon, (1) Adet Jeneratör, (3) adet Ağaç Kesme Hızarı, (2) Adet Akü, (6) Adet Elektrikli Matkap, (3) Adet Şarjlı Matkap, (2) Adet Spiral, (2) Adet Cep Telefonu ve muhtelif ev aletleri ele geçirilmiş ve çalıntı malzemelere el konuldu.

Bu haber toplam 5830 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum