HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

HÜNERLERİNİ SERGİLEDİLER

Bozüyük Sanat Atölyesi’nin hazırladığı resim sergisi yoğun ilgi gördü.Bozüyük Sanat Atölyesi kursiyerlerinin amatör ve sanatsal bir ruhla gerçekleştirdikleri...

A+A-

Bozüyük Sanat Atölyesi’nin hazırladığı resim sergisi yoğun ilgi gördü.
Bozüyük Sanat Atölyesi kursiyerlerinin amatör ve sanatsal bir ruhla gerçekleştirdikleri eserlerden oluşan sergi göz kamaştırdı. Sarar Alışveriş Merkezinde düzenlenen serginin açılışında,ilk olarak Halk oyunları gösterisi yapıldı. Açılış konuşmasının ardından protokol üyeleri tarafından sergi açılışı gerçekleştirildi. Kursiyerlerin hazırlamış olduğu 100 adet tablo, sergide yerini aldı.
Serginin katılımcıları olarak Recai Yaşar, İlker Şen, Ferda Tankuş, Faruk Kaygısız, Gürkan Öztürk, Kevser Ünal, Ahmet Meşeli, Aleyna Nur Taş, Aslı Tunalı, Aynur Yıldız, Aysel Kaya, Berfin Ay, Duygu Şentürk, Dilek Çamgeliş, Ervin Özyetkin, İbrahim Mut, Koray Sivrikaya, Mert Ali Çiftçi, Nisa Artık, Özlem Eserkaya, Serhat Akdeniz, Serkan Taş, Sedef Yılmaz, Taner Yaşar, Tansu Mut, Uras B.Kuşoğlu, Zeynep Ülken oldu. 
Serginin açılışına Kaymakam Hasan Yaman, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

dsc_0485.jpg


Bu haber toplam 2784 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.