KAPALI PAZARDAN HERKES MEMNUN!

KAPALI PAZARDAN HERKES MEMNUN!

Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan ve geçtiğimiz günlerde Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu tarafından açılışı yapılan Kapalı Pazar hizmet...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından yapılan ve geçtiğimiz günlerde Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu tarafından açılışı yapılan Kapalı Pazar hizmet vermeye başladı. 
Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı ve ekibinin gayretli çalışmaları sonucunda 10 ay gibi kısa bir sürede tamamlanan kapalı pazar yeri, pazarcı esnafı ile vatandaşları ağırlamaya başladı. Hizmete giren Kapalı Pazar Yeri ile ilgili gazete olarak bizde pazarcı esnafı ve vatandaşla röportaj gerçekleştirdik. Röportajımızda hem pazarcı esnafına hem de vatandaşa 'Kapalı Pazar'dan memnun musunuz?' diye sorduk. 
Gerçekleştirdiğimiz röportaj kapsamında pazarcı esnafı ve vatandaşlar Kapalı Pazar'dan memnun olduklarını ifade ettiler. Bazı vatandaşlar ise memnuniyetlerinin yanında yaşanan sorunları da dile getirdiler. Kapalı Pazar çatısının bazı noktalarından su akıntısı olduğunu kaydeden vatandaşlar bu sorunun ise önümüzdeki günlerde çözüleceğine inandıklarını kaydettiler. 

Pazarcı esnafı ve vatandaşlar Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'ya ayrı bir parantez açarak yaptığı hizmetten dolayı teşekkürlerini ilettiler. 

Bu haber toplam 72657 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum