KAZICI'NIN 3. BELEDİYE DÖNEMİ

KAZICI'NIN 3. BELEDİYE DÖNEMİ

Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine eski Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı atandı.Geçtiğimiz yerel seçimlerde AK Partili Hayri...

A+A-

Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevine eski Gölpazarı Belediye Başkanı Vedat Kazıcı atandı.
Geçtiğimiz yerel seçimlerde AK Partili Hayri Süer'e karşı seçimi kaybeden CHP'li Vedat Kazıcı, seçimlerden hemen sonra Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin’in Özel Kalem Müdürü olarak görevine başlamıştı.  Üç ay önce Özel Kalem Müdürlüğü’nden ayrılarak, Teftiş Kurulu Müdürlüğü görevini yürütmeye başlayan Kazıcı, son olarakta geçtiğiniz günlerde Bilecik Belediyesi’ndeki görevinden istifa etti. Vedat Kazıcı, bugun itibariyle Bozüyük Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı.
İddialara göre; Vedat Kazıcı, 31 Mart seçimlerinin ardından Milletvekili Yaşar Tüzün ve parti yönetimi tarafından kendisine destek olmak amacıyla Bilecik Belediyesi'nde göreve getirildi. Bir süre danışman olarak çalışan Vedat Kazıcı daha sonra özel kalem müdürlüğü ile teftiş kurulu başkanlığı görevlerinde bulundu. Ancak; Vedat Kazıcı'nın belediyedeki varlığının Semih Şahin'i rahatsız ettiği ve üzerinde bir baskı unsuru oluşturduğu öne sürüldü. Şahin ve Kazıcı'nın barışmayan yıldızları sonrası anlaşmazlığın ayyuka çıktığı ve Başkan Şahin tarafından Kazıcı'ya haber verilmeden odasının boşaltıldığı iddiası büyük yankı uyandırdı. 
Yaşanan bu sürecin ardından Bilecik Belediyesi’ndeki görevinden istifa ederek ayrılan Vedat Kazıcı, Bozüyük Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı olarak göreve başladı. Flaş transfer olarak bakılan bu görev değişikliği Bilecik ve Bozüyük hatta Gölpazarı kamuoyunda çok konuşulacağa benziyor.
 


Bu haber toplam 2994 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum