KÖYDEKİ KOMŞULARINI UNUTMADILAR

KÖYDEKİ KOMŞULARINI UNUTMADILAR

 Bozüyük ilçesine bağlı Muratdere Köyünde Dünya Kadınlar Günü’nde rengarenk çiçekleri karşılarında gören 7’den 70’e bütün kadınlar...

A+A-

 

Bozüyük ilçesine bağlı Muratdere Köyünde Dünya Kadınlar Günü’nde rengarenk çiçekleri karşılarında gören 7’den 70’e bütün kadınlar şaşkınlıklarını gizleyemedi. Köydeki komşularını unutmayan Muratdere Madencilik firma yetkilileri kapı kapı gezerek baş tacı kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü’nü menekşeler ve aloe veralar ile kutladı.

Ülkemizin en önemli bakır madeni yatırımlarından bir tanesini gerçekleştirerek bölgenin kalkınmasında büyük bir katkı sağlamak üzere çalışmalarını sürdüren Muratdere Madencilik, Dünya Kadınlar Günü’nde köydeki komşuları için çok hoş bir sürpriz hazırladı. Köydeki komşularının her birini ziyaret ederek çiçeklerini takdim eden firma yetkilisi Kimya Yüksek Mühendisi Havva Dinç, kadınların yaşadığı mutluluğun gerçekten görülmeye değer olduğunu söyledi. Kendisi de aslen Muratdereli olan Dinç, kadınların iş hayatında her sektörde daha fazla yer alabilmesi gerektiğini vurguladı.

Muratdere Madencilik Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Müdürü Erkan Yıldız: “Türkiye, batılı ülkeler arasında dahi kadınlara seçme ve seçilme hakkını ilk veren ülkelerden biri.  Bizler de bu güzel ülkemizin bir önemli yatırımcıları olarak bu ülkeye ve insanımıza yatırım yapmaktan gurur duyuyoruz. Madencilik gibi kadın istihdamının çok sınırlı olduğu bir sektörde işletmeye henüz geçmemiş olmamıza rağmen kadın çalışan sayımızı artırmak üzere ileriye dönük çalışmalarımızı şimdiden yapıyoruz. Aynı zamanda Türkiye’nin ve bu bölgenin gelişimine daha fazla katkı sağlamaya başlayacağımız için hepimiz ayrı bir heyecan duyuyoruz” dedi.

img_20180308_133832.jpg

Bu haber toplam 1759 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.