KÜÇÜK SIRAÇ'A UMUT OLDULAR

KÜÇÜK SIRAÇ'A UMUT OLDULAR

Bozüyük'te ‘ihtiyacın olmayanı ihtiyacı olana verelim’ sosyal medya grubu bu defa da küçük Sıraç’a Umut oldu. Yatağa bağımlı yaşayan epilepsi...

A+A-

Bozüyük'te ‘ihtiyacın olmayanı ihtiyacı olana verelim’ sosyal medya grubu bu defa da küçük Sıraç’a Umut oldu. 

Yatağa bağımlı yaşayan epilepsi hastası küçük Sıraç artık oturup ayakta durabilecek. Grubun öncülüğünde başlatılan yardım kampanyasıyla Sıraç için yardım toplanılarak ihtiyacı olan aparat alındı. 

Grup yöneticisi Kısmet Kolivar Sağlam, “Boyundan altı felç olan Sıraç yavrumuzun durumunu öğrenir öğrenmez hemen harekete geçtik. Bu aparatı ailenin alım hücü olmadığı için Hastane Müdürümüz Abdurrahman bey bizimle iletişime geçti. Biz de grubumuz üyeler aracılığıyla Bozüyük ve yurt dışından gelen bağışlarla devletin ödediği miktarın dışında 4 bin lirayı toparlayıp Sıraç için gerekli aparatı yaptırdık. Şimdi Sıraç ayakta durabilecek ve oturabilecek. Her zaman olduğu gibi bugün de bizleri yanıltmayarak hayır kapılarını sonuna kadar açan hayırsever grup üyelerimize, Hastane Müdürümüz Abdurrahman Ozan ile Münevver Urhan, Aynur Hoşoğlu ve medikal firma yetkilisi Ramazan beye çok teşekkür ediyorum” dedi.

bu-defa-da-sirac-icin-umut-oldulars1.jpg

Bu haber toplam 2770 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.