MEMUR SEN’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

MEMUR SEN’DEN GAZETEMİZE ZİYARET

 Memur Sen İl Başkanı ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Ahmet Selöz, Memur Sen Başkan yardımcısı ve Büro Memursen Şube Başkanı Mustafa Akış,...

A+A-

 

Memur Sen İl Başkanı ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Ahmet Selöz, Memur Sen Başkan yardımcısı ve Büro Memursen Şube Başkanı Mustafa Akış, Memur Sen İlçe Başkanı ve Diyanet Sen İlçe Temsilcisi Hasan Hüseyin Sağan ve Eğitim Bir Sen Şube Başkan yardımcısı Yusuf Cengiz Yarengümeli gazetemize hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Gazetemiz sahibi Kadir Erdal’ın babası Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahit Erdal ve gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İsmet Cep tarafından karşılanan sendika yöneticileri gazetemize yayın hayatında başarılar dilediler. Ayrıca bizleri 14 Mart tarihinde yapılacak olan Memur Sen’in Bilecik buluşması programına davet ettiler. Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü İsmet Cep ise ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek gazetemiz çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen ziyaret hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

unnamed-008.jpg

Bu haber toplam 2650 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.