MİLLETVEKİLİ YAŞAR TÜZÜN'DEN GAZİMİZE ZİYARET

MİLLETVEKİLİ YAŞAR TÜZÜN'DEN GAZİMİZE ZİYARET

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Suriye'nin İdlib kentinde Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik yapılan saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz'i...

A+A-

CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Suriye'nin İdlib kentinde Türk Silahlı Kuvvetlerine yönelik yapılan saldırıda yaralanan Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz'i evinde ziyaret etti.
Askerlerimize yönelik yapılan hain saldırıda ayağından yaralanan Uzman Çavuş Ayhan Ertemiz ve ailesi ile görüşen Milletvekili Tüzün geçmiş olsun dileklerini iletti. Gazimizin her zaman yanında olduklarını belirten Milletvekili Tüzün, Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu ve CHP İlçe Başkanı İhsan Esel, sağlık durumunun iyiye gitmesinden dolayı duydukları mutluluğu dile getirdiler. Yaşanan saldırı hakkında çavuş Ertemiz’den bilgi alan Milletvekili Yaşar Tüzün, bir kez daha şehitlere Allah'tan rahmet, yaralanan tüm gazilere de acil şifalar diledi.

bsk--milletvekili-yasar-tuzun-gazi-ayhan-ziyaret--1-(1).jpg
Ziyaretin ardından bilgi veren CHP Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün “Bozüyük Belediye Başkanımız ve İlçe Başkanımız ile birlikte İdlip’te yaşanan hain saldırı sonucunda Gazi olan Ayhan Ertemiz kardeşimize ve ailesine geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Ayhan kardeşimizin durumunun iyiye gittiğini öğrendiğimize çok mutlu olduk.” dedi.

 


Bu haber toplam 1966 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum