OTOGAR ESNAFI İSYANDA

OTOGAR ESNAFI İSYANDA

Korona virüs tedbirleri kapsamında şehirler arası otobüs seferlerinin iptal edilmesinin ardından Bozüyük otogarı boş kaldı. Yasaklarının kalkmasına...

A+A-

Korona virüs tedbirleri kapsamında şehirler arası otobüs seferlerinin iptal edilmesinin ardından Bozüyük otogarı boş kaldı. Yasaklarının kalkmasına rağmen  etkisini sürdüren sessizlik otogar esnafını zor duruma soktu. 
Korona Virüsün ülkemizde etkisini göstermesinin ardından şehirler arası ulaşımın kısıtlanması sonucu sıkıntıya giren Bozüyük Şehirlerarası Otobüs Terminali Esnafı, vatandaşlarımızı yeniden bekliyoruz diyerek çağrı yaptı.
Covid-19 salgını sebebiyle şehirlerarası yolculukların yasaklanmasından dolayı uzunca bir süre sefer yapılamamasından Bozüyük Şehirlerarası Otobüs Terminali esnafı da olumsuz etkilendi.

dsc_0354.jpg

Geçtiğimiz günlerde yasağın kalkmasının da pek bir şeyi değiştirmediğini, hala yolcu sayısının az olduğunu söyleyen terminal esnafı şu cümleleri dile getirdi: Virüsten dolayı uzun bir süre bilet satışı yapamadık. Bu durumdan fazlasıyla müzdariptik. Yasağın kalkması bizi umutlandırmıştı lakin şuanki durumumuzda da pek bir değişiklik olmadı. Vatandaşlar biletlerini internetten aldıkları için biletlerin ücretleri direk olarak otobüs şirketlerinin hesabına geçiyor. Bu durumdan dolayı da bizim hiçbir kazancımız olmuyor. Aynı zamanda virüsten dolayı vatandaşımız terminale gelmeye çekiniyor. Terminalimiz sabah ve akşam olmak üzere belediyemiz tarafından dezenfekte ediliyor.  İnternet satışına dur diyerek bilet alacak vatandaşlarımızı Bozüyük Şehirlerarası Otobüs Terminaline bekliyoruz" dedi.
dsc_0364-001.jpg

Bu haber toplam 11599 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum