SALON KAHKAHAYA BOĞULDU

SALON KAHKAHAYA BOĞULDU

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen sosyal etkinlikler devam ederken, "Bence Hiç Komik Değil" adlı oyun Bozüyüklü seyircisi ile buluştu.Bir gün...

A+A-

Bozüyük Belediyesi tarafından düzenlenen sosyal etkinlikler devam ederken, "Bence Hiç Komik Değil" adlı oyun Bozüyüklü seyircisi ile buluştu.
Bir gün öncesinden ücretsiz olarak verilmeye başlanan tiyatro biletleri kısa sürede tükenirken, Bozüyüklü tiyatro sevenler salonu doldurdu. Haldun Boysan, Yosi Mizrahi, İlker Kalay, Sibel Tomaç, Elif Çelik ve İraz Pekgöz gibi isimlerin sahne aldığı tiyatro oyunu izleyiciden tam not alırken, 2 perdeden oluşan ve yeni evlenen bir çiftin ilk gecelerinde başlarına gelen olayları anlatan oyun salonu kahkahaya boğdu.

bsk--yrd-bence-hic-komik-degil-sahnelendi--11.jpg
Tiyatro oyunu sonunda oyunculara çiçek ve plaket takdim etmek için sahneye gelen Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu, oyuncuları tebrik etti. Başkan Yardımcısı Şahinoğlu ; “Memleketimizin birlik ve beraberliğe ihtiyacı olduğu bu günlerde, acılar yaşasak ta, üzülsek te, üzülmemizi isteyenlere inat gülmemiz lazım, nefes aldığımız gibi ekmek ve suya ihtiyacımız olduğu gibi gülmeye de ihtiyacımız var. O yüzden bizlerin yüzünü güldüren bu muhteşem ekibe teşekkür ediyoruz” dedi.
Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi'ndeki tiyatro oyununa Bozüyük Belediye Başkan Yardımcısı Ali Şahinoğlu'nun yanı sıra, Pazaryeri Belediye Başkanı Zekiye Tekin ve çok sayıda tiyatro seven katıldı.

bsk--yrd-bence-hic-komik-degil-sahnelendi--9.jpg


Bu haber toplam 2303 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.