ŞAMPİYON HALTERCİLER MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ

ŞAMPİYON HALTERCİLER MİLLİ TAKIMA DAVET EDİLDİ

Türkiye Halter Federasyonu tarafından Yıldızlar Milli Takım Aday Kadrosu açıklandı. Aday kadroda ilimiz milli sporcularından Ankara ASKİ Spor Kulübü’nden...

A+A-

Türkiye Halter Federasyonu tarafından Yıldızlar Milli Takım Aday Kadrosu açıklandı. Aday kadroda ilimiz milli sporcularından Ankara ASKİ Spor Kulübü’nden Bahadır Erdal ile Bilecik Belediyesi Spor Kulübü’nden Utku Açıkgöz yer aldı. 

Ayrıca Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Caner Özteke'de U-15 Bayanlar Milli Takım Antrenörlüğüne seçildi. 

Bahadır Erdal ve Utku Açıkgöz geçtiğimiz Ağustos ayında Nevşehir'de düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası'nda dereceye girerek her iki sporcumuzda Türkiye 2.’si olmuştu. Milli takım gözlemcilerinin takip ettiği turnuvanın ardından sporcularımız Türkiye Olimpiyat Hazırlık Merkezi (TOHM)'un Ankara’da bulunan merkezinde yapılacak Yıldızlar Milli Takımı Aday Kadrosuna davet edildi.  

sampiyon-halterciler-milli-takima-davet-edildi2.jpg

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Halter Antrenörü Caner Özteke, ilimizden yetişen sporcuların milli takıma çağrılmalarının bir gurur vesikası olduğunu ifade ederek başarının tesadüf olmadığına dikkat çekti. Caner Özteke, halter branşının her geçen gün yükselen başarı grafiğinde emeği geçenlere teşekkür ederken şunları kaydetti:

"Bilecik’te, 2014 yılında başladığımız halter maceramızda sporcularımızın üstün gayreti ve özverisi ile çıtamızı yükselterek hedeflerimize emin adımlarla ilerliyoruz. 2019 yılında elde ettiğimiz başarılardan sonra Türkiye Halter Federasyonu iki sporcumuzu ve beni milli takım aday kadrosuna davet etti. Bugünlere gelmemizde desteklerini esirgemeyen başta il müdürümüz Aslan Yıldız olmak üzere Belediye Başkanımız Semih Şahin'e ve personellerine ayrı ayrı teşekkür ederiz. Ayrıca hem yarı yıl tatilinde hem de yaz döneminde sporcularımızın yemek ihtiyaçlarına sponsor olan Subaşı Yemek şirketine teşekkür ederiz. 

Bahadır ve Utku’yu bu başarılarından dolayı tebrik ederim. Azimli ve kararlı çalışmalarıyla bugünlere gelen sporcularımızın daha büyük başarılara imza atacağına olan inancım tamdır” ifadelerini kullandı. 

 

Bu haber toplam 1701 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.