SELİM TUNA'DAN ÖRNEK KARAR

SELİM TUNA'DAN ÖRNEK KARAR

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, dünyada ve ülkemizde hızla ilerleyen korona virüsü ile mücadele tedbirleri kapsamında Dodurga Beldesinde içme suyu...

A+A-

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, dünyada ve ülkemizde hızla ilerleyen korona virüsü ile mücadele tedbirleri kapsamında Dodurga Beldesinde içme suyu fiyatlarında yüzde 50 indirim yaptıklarını duyurdu. Başkan Selim Tuna, belde halkının Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında yüzde 50 indirim ile su kullanabileceklerini bildirdi.

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, konuya ilişkin açıklamasında, şunları dile getirdi:

"Ülke olarak yaşadığımız bu zorlu günlerde belediye olarak vatandaşlarımızın ekonomilerine az da olsa katkıda bulunabilmek için içme suyu fiyatlarında (Nisan, Mayıs ve Haziran) aylarında yüzde 50 indirim yapma kararı aldık. Bunun yanında belediye hizmetlerimizde bazı ekstra önlemler aldık. Cumartesi ve Pazar günleri çöp toplama işlerimize devam edeceğiz. Cumartesi ve Pazar günleri belediyemizde 09.00-21.00 saatleri arasında bir memur ve bir çalışanımız 60 yaş üzerindeki vatandaşlarımızdan gelen talepleri karşılamak için hazır bulunacak. Yine hafta sonu su ve kanalizasyon arızaları içinde bir çalışanımız hazır bulunacak. Bugüne kadar çok şükür beldemizde olumsuz bir olay çıkmamıştır. Resmi açıklamalar dışında çıkan asılsız haberlere itimat etmeyiniz. Aldığımız tedbir kadar güçlüyüz. Lütfen evde kalın” dedi.

Bu haber toplam 2460 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.