SEMİNERE KATILDILAR

SEMİNERE KATILDILAR

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’nde, meclis üyeleri ile bir...

A+A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Oda/Borsa Meclis Üyeleri Bilgilendirme Semineri’nde, meclis üyeleri ile bir araya geldi.
Programa  Yönetim Kurulu Başkanı Buğra Levent, Başkan Yardımcısı Veli Çelik, Yönetim Kurulu Üyesi Kısmet Turan, Meclis Üyeleri Osman Tekeli, Mete Ayaz ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk katılım sağladı.
21-22-23 Haziran 2019 tarihlerini kapsayan bilgilendirme etkinliğinin ilk gününde meclis üyelerine hitap eden Hisarcıklıoğlu, sorun ve çözüm önerilerini dinlerken katılımcılarla görüş alışverişinde bulundu.

22-(1).jpeg

TOBB’un Türkiye’nin en demokratik kurumu olduğunu vurgulayan Hisarcıklıoğlu, görevlerinin üyelere dolayısıyla tüccar ve sanayiciye hizmet etmek olduğunu bildirdi. Önlerinde 4 yıllık seçimsiz bir dönem olduğunu hatırlatan TOBB Başkanı, ekonomiye ilişkin yapısal reformları hayata geçirmek için uygun bir dönem olacağına işaret etti.
Meclis üyelerine kültürümüzdeki ‘insanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır’ sözünü hatırlatan Hisarcıklıoğlu birlik ve beraberlik mesajı verdi. Kimseyi düşüncesinden, inancından, mezhebinden dolayı ötekileştirmeme çağrısında bulunan M. Rifat Hisarcıklıoğlu, “İnsansanız düşüneceksiniz. Farklı düşündüğü için kimseyi dışlamayın. Aynı düşünmememiz gayet doğal. Önemli olan kavga etmeden ortak akılda buluşabilmek. Kuş alayıyla uçar. Unutmayın birlik ve beraberliğimizi korursak bundan hepimiz kazanırız” dedi.

Bu haber toplam 3146 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.