SYDV MÜTEVELLİ HEYET SEÇİMİ YAPILDI

SYDV MÜTEVELLİ HEYET SEÇİMİ YAPILDI

Bozüyük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda (SYDV) 2017 yılında görev alacak Mütevelli Heyeti seçimi gerçekleştirildi.Halk Eğitim Merkezi...

A+A-

Bozüyük Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’nda (SYDV) 2017 yılında görev alacak Mütevelli Heyeti seçimi gerçekleştirildi.

Halk Eğitim Merkezi konferans salonunda gerçekleşen seçimler öncesinde Kaymakam Hasan Yaman muhtarlarla bir araya geldi. Kaymakam Yaman, kendisini tanıttıktan sonra bundan sonraki süreçte daha sık bir araya gelerek mahalle ve köylere en iyi şekilde hizmet etmeye çalışacaklarını söyledi. Yapılacak mütevelli heyet seçimlerinin hayırlı olmasını diledi.

muhtarlar-dernegi-baskanlik-secimleri-(6).jpg

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hayri Özcan öncülüğünde gerçekleşen seçimlerde, mahalle ve köy muhtarlarından birer temsilci Mütevelli Heyeti’ne seçildi. Mahalle muhtarları temsilcisi seçiminde Akpınar Mahalle Muhtarı Behzat Açıkgöz, köy muhtarları temsilcisi olarak Akçapınar Köyü muhtarı İsmail Kılıç oybirliği ile seçildi. Dernek temsilcisi olarak ise Bozüyük Kültür ve Sosyal Yardımlaşma Derneği yönetim kurulu üyesi Veli Çelik seçildi.

.

Bu haber toplam 2490 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.