TARTIŞMAYA YENİDEN REFAH PARTİSİ DE DAHİL OLDU

TARTIŞMAYA YENİDEN REFAH PARTİSİ DE DAHİL OLDU

'BİRBİRİNİZİ ELEŞTİRMEK YERİNE ÇÖZÜM BULUN'

A+A-

Yeniden Refah Partisi Bozüyük İlçe Başkanı Selçuk Onan, ilçede yaşanan su kesintisiyle ilgili AK Parti ile CHP arasında yaşanan tartışmalara dahil oldu. Selçuk Onan, “Birbirinizi eleştirmek ve yargılamak yerine çözüm bulun” dedi.  
AK Parti İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy ile CHP Bozüyük İlçe Başkanı İhsan Esel, su kesintileriyle ilgili karşılıklı açıklamalarda bulundu. Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Selçuk Onan ise AK Parti ve CHP’nin tutumunu eleştirerek, tarafların çözüm üretmek yerine kendilerine rant ve prestij sağlama peşinde olduklarını iddia etti.  
Selçuk Onan, gazetemize yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:
“Su probleminin mağduru Bozüyük halkımızdan hiç bahseden yok. Oluşan problem halkımızın aleyhine işletmektedir. Hizmet etmek partizan davranarak, birbirlerine sert üslup ve gergin ortama neden olacak, tansiyonu gerecek ifadeler kullanarak değil, yapılan üsluba dikkat ederek hareket etmelisiniz.
Mevcut ana muhalefet partisinin temsilcisi Belediye Başkanı ve yönetiminin amacı halka hizmet hakka hizmet anlayışına sahip olması gerekmektedir. Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanlığı olarak, Mevcut İktidar Partisi İlçe Başkanı ve mevcut Belediye Başkanının üsluplarına dikkat ederek sadece halka adapte olmalarını dileriz. Herkes şunu iyi bilmelidir ki ideolojiler ve partiler farklı da olsa hepimizin aynı ilimin desenleri olduğumuzu ve bu coğrafyanın evlatları olduğumuzu unutmamalıyız." dedi.


Bu haber toplam 4972 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum