TEDBİRLER ARTTIRILDI PAZAR BOŞALDI

TEDBİRLER ARTTIRILDI PAZAR BOŞALDI

Geçtiğimiz hafta Salı günü kurulan kapalı pazardan bu hafta eser kalmadı. Gazetemizde 'Bozüyük'e Korona Vurmadı' başlıklı haberimizden sonra Bozüyük'te...

A+A-

Geçtiğimiz hafta Salı günü kurulan kapalı pazardan bu hafta eser kalmadı. Gazetemizde 'Bozüyük'e Korona Vurmadı' başlıklı haberimizden sonra Bozüyük'te tedbirler arttırılarak önlemler alındı. Bunun yanında 65 yaş üstü vatandaşlara gelen yasakta etkili oldu. 
Bozüyük’te Salı ve Cumartesi günleri hizmet veren ve yoğun olarak kullanılan halk pazarı, pazarda yaşanan yoğunluğu azaltarak tüm dünyayı etkileyen ve ülkemizde de görülen küresel salgının zararlarını en aza indirebilmek amacıyla alınan tedbirler doğrultusunda vatandaşlara her gün hizmet vermeye başladı.
Dünyayı etkileyen ve ülkemizde de yayılmaya başlayan küresel salgının yayılmasını önlemek ve salgından korunmak amacı ile ülke genelinde alınan güvenlik önlemleri ile birlikte Bozüyük’te de bir dizi önlemler alındı. Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu’nun halk sağlığına verdiği önem doğrultusunda ilçe Kaymakamı Hasan Yaman ve kapalı Pazar esnafı ile yaptığı görüşmelerin ardından küresel salgın riskine karşı vatandaşların kalabalık ortamda değil, daha sağlıklı bir ortamda gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilmeleri için her gün açık olmasına karar verilmişti. Küresel salgına karşı alınan tedbirler kapsamında her gün açık olan pazarda Bozüyüklüler alışverişlerini daha sağlıklı bir ortamda, 1,5 metre olması gereken sosyal mesafeyi koruyarak alışverişlerini gönül rahatlığıyla yapıyor.

kapali-pazarda-salgin-onlemleri--11-(2).jpg


Bu haber toplam 2403 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.