TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İLİMİZİ TEMSİL EDECEKLER

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA İLİMİZİ TEMSİL EDECEKLER

Voleybol küçük kızlar kategorisi il şampiyonasında Bozüyük’ü A ve B olmak üzere 2 takım ile temsil eden Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü...

A+A-

Voleybol küçük kızlar kategorisi il şampiyonasında Bozüyük’ü A ve B olmak üzere 2 takım ile temsil eden Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü turnuvada ilk iki sırayı kaptı. A takımı şampiyon olurken B takımı ise ikinci sırada yer aldı. Söğütsporun 3.olduğu turnuvayı Bilecik Edebalispor kulübü 4.sırada tamamladı.
Türkiye Voleybol Federasyonu Küçük Kızlar Bilecik İl Şampiyonası Söğüt’te oynanan şampiyonluk maçı ile sona erdi. Müsabakada Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü'nün A takımı ile Söğütspor karşı karşıya gelirken maçı Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü’nün A takımı 3-1 kazandı. Maçın sonunda madalya ve kupa töreni düzenlenerek Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever ile diğer protokol üyeleri tarafından sporculara madalya ve kupaları takdim edildi.
Midi kızlar kategorisinden sonra küçük kızlarda da şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü Türkiye Şampiyonası Grup Eleme müsabakalarında Bilecik İlinin temsilcisi olacak. Takım Antrenörü Mustafa Türkmen; “çalışmalarımızı tüm kategorilerde yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Resmi müsabakalarımızın yanı sıra hazırlık müsabakaları ve antrenmanlarımızda devam ediyor. Katıldığımız iki kategoride şampiyon olduk. Artık hedefimiz gruplara hazırlanmak” dedi. Takım kaptanı Sayra Metin ise yoğun bir çalışma temposu sonucunda başarılı sonuçlar elde ettik ve artık hedefimiz Türkiye Şampiyonası Grupları. Orada da elimizden gelen mücadeleyi sergileyip ilçemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi. Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu il şampiyonluğu mücadelesinde ilçeyi başarı ile temsil eden Bozüyük Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü A ve B takımlarını tebrik ederek başarılarının devamını diledi. Kulüp Başkanı Ali Şahinoğlu ise Bozüyük Belediyesi olarak her zaman spor ve sporcunun yanında olduklarını belirtti. Tamamlanan iki kategorinin ardından Yıldız Kızlar kategorisi 17 Şubat’ta oynanacak maçlarla başlayacak.

voleybol-kucuk-kizlar-sampiyon-oldu--2-(1).jpg


Bu haber toplam 2822 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.