ULAŞTIRMA BAKANI ARSLAN, PAZAR GÜNÜ BOZÜYÜK’TE

ULAŞTIRMA BAKANI ARSLAN, PAZAR GÜNÜ BOZÜYÜK’TE

 Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, pazar günü Bozüyük’te olacak. Akşam saatlerinde ilçede olması beklenen Bakan...

A+A-

 

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, pazar günü Bozüyük’te olacak. Akşam saatlerinde ilçede olması beklenen Bakan Arslan, AK Parti İlçe danışma kurulu toplantısına katılarak burada partililerine hitap edecek.

Saat 14.00’de Eskişehir il danışma kurulu toplantısına katılacak olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, daha sonra akşam saat 17.00’de Metristepe Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek olan toplantıya katılacak. Burada referandum süreci öncesinde teşkilat mensuplarıyla referandum konusundaki değerlendirmelerini aktaracak. AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, ilçeye ilk kez gelecek olan Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın danışma kurulu toplantısına katılacak olmasının kendileri için büyük bir gurur vesilesi olduğunu söyledi. Bakan Ahmet Arslan’ın referandum değerlenmelerini takip etmek isteyen tüm teşkilat mensuplarının Pazar günü Metristepe Kültür ve Kongre Merkezindeki yerlerini alacaklarını kaydetti. Ayrıca toplantıya katılmak isteyen tüm Bozüyüklü hemşerilerini de ilçe danışma kurulu toplantısına davet etti.

Bu haber toplam 3170 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.