VALİ ELBAN, BOZÜYÜK OSB'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

VALİ ELBAN, BOZÜYÜK OSB'DE İNCELEMELERDE BULUNDU

 Vali Süleyman Elban, Bozüyük Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) inceleme ve ziyaretlerde bulundu.Vali Elban, OSB'de sanayi parseli olmayan alanların sanayi...

A+A-

 

Vali Süleyman Elban, Bozüyük Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) inceleme ve ziyaretlerde bulundu.

Vali Elban, OSB'de sanayi parseli olmayan alanların sanayi parseli oluşturulması amacıyla bölgede incelemede bulunarak, Kaymakam Hasan Yaman ve yetkililerden bilgi aldı.

Buradan Park-Cam fabrikasına geçen ve Genel Müdür Semih Özbay ile Genel müdür Yardımcısı Selçuk Küçükseyhan tarafından karşılanan Vali Elban, üretim kapasitesi ve yatırımlar hakkında bilgi alarak, şişe ve cam imalatının yapıldığı tesislerde ve laboratuvar bölümünde incelemelerde bulundu. Ayrıca yerel sanayicilerin küçük parsel taleplerinin karşılanması konusunda neler yapılabileceği konusunda değerlendirmelerde bulunarak ön incelemeler yapıldı.

Sanayi kuruluşlarının istihdamın yanı sıra il ve ilçe ekonomilerine de katkıda bulunduğunu belirten Vali Elban, ''OSB'de boş bulunan alanların sanayi sektöründe değerlendirilmesi amacıyla çalışma başlattık. Buradaki alanları da değerlendirerek yeni yatırımcıları Bilecik ve ilçelerine çekerek, ilimizi sanayi, yatırım ve üretim merkezi haline getirmek istiyoruz'' dedi.

unnamed-010.jpg

Bu haber toplam 5307 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.