VALİ ELBAN'DAN KADINLARA KARANFİL

VALİ ELBAN'DAN KADINLARA KARANFİL

Vali Süleyman Elban, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çalışan kadınlara karanfil verdi.Vali Elban, Valilik binasında çalışan, işlemlerini yaptırmak...

A+A-

Vali Süleyman Elban, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çalışan kadınlara karanfil verdi.
Vali Elban, Valilik binasında çalışan, işlemlerini yaptırmak için gelen kadınlar ile Bilecik'te mülteci olarak bulunan kadınlara karanfil vererek, onların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

unnamed-(2)-006.jpg
8 Mart Dünya Kadınlar Gününün tüm dünyada kadınların eşitlik, kalkınma ve daha huzurlu bir hayat özlemleri ile isteklerini dile getirdikleri bir gün olarak kutlandığını ifade eden Vali Elban, şunları kaydetti: 
''Türk kadını tarihimizin en eski dönemlerinden bu yana, birçok alanda erkeğiyle her zaman yan yana olmuştur. Cumhuriyetimizin yükselmesinde, demokrasimizin gelişmesinde ve milli kültürümüzün çağdaş uygarlık düzeyinin üzerine çıkarılmasında eğitimli, kültürlü ve özgür düşünceli Türk kadını her alanda kendini ispatlamıştır. Ülkemizde, her alanda başarılı çalışmalar yapan kadınlarımızın sayısının her geçen gün artması, bizler için bir övünç kaynağıdır. Hayatın ağır yükünü omuzlarında taşıyan kadınlarımızın eziyet ve baskıdan uzak huzurlu bir yaşam sürmelerini sağlamak devletimizin yanı sıra toplum olarak hepimizin ortak sorumluluğudur. Türk Kadınının, toplum içinde ve çalışma hayatında kendi varlığını daha çok hissettirmesi dileğiyle, tüm kadınlarımızın günlerini kutluyorum.''
    Vali Elban, ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğünde, bayan personel için hazırlanan pastayı Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş ve personeliyle birlikte kesti.  

unnamed-(1)-007.jpg

Bu haber toplam 2317 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.