VALİ ŞENTÜRK, GAZETECİLERLE BULUŞTU

VALİ ŞENTÜRK, GAZETECİLERLE BULUŞTU

Vali Bilal Şentürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilimizde görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. 2. Jandarma Eğitim...

A+A-

Vali Bilal Şentürk, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla ilimizde görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi. 
2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığının Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen kahvaltı programına, Vali Yardımcısı Burhan Terzioğlu, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Seviye Beyli, Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal Sabah, Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal ile Yazı İşleri Müdürü Mehmet Erdem, ve ilimizdeki diğer basın mensupları katıldı. 
Vali Şentürk, burada yaptığı açıklamada, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak çalışmalarında kolaylıklar diledi. Davete icabet eden basın mensuplarına teşekkür eden Vali Şentürk, Bilecik ortak paydasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. 
Şentürk, herkesin herkesi sevmek zorunda olmadığını ancak birlikte yaşama kültürü çerçevesinde tahammül etmeleri gerektiğini söyledi. Bilecik’in kültür envanteri oluşturulması için başlatılan çalışmaya atıfta bulunan Vali Şentürk, basın mensuplarından destek istedi. 

vali-senturk-basin-mensuplariyla-buluitu2.jpg

İlimizde özel bir anaokulunda yaşanan olayla ilgili Sakarya Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal'ın sorusuna cevap veren Vali Şentürk, “Olayın adli ve idari tarafı var. Biz hakikati arıyoruz. Bu yönde çalışmalar sürüyor” ifadelerini kullandı.
 Şentürk, Mücahid Erdal'ın Yenişehir yoluyla ilgili sorusuna ise ihale sürecinin tamamlandığını ve müteahhide yer tesliminin yapıldığını bildirdi. Bilecik halkının en büyük isteğinin Yenişehir yolunun tamamlanması olduğunu belirten Şentürk, “Bir an evvel bitmesini arzu ediyoruz” dedi. Devamında; yeni hastaneye ilişkin sorumuza cevap olarak ekipman alımının devam ettiğini aktaran Şentük, “Baharda taşınmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.
Osmaneli Haber Gazetesi Sahibi Mehmet Erdal'ın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne uzun bir süredir müdür atanmadığını hatırlatılması üzerine ise Şentürk “Şu anda görev boş değil, asaleten bir atama olsa daha güzel olur elbette. Ancak müdürlüğün işleyişi devam ediyor” diye konuştu. Şentürk son olarak Bilecik ile ilgili 1 yıllık izlenimlerini basın mensuplarıyla paylaşarak “Bilecik külfeti az nimeti çok olan bir yer” sözleriyle gözlemlerini özetledi. 
Vali Şentürk, davetine icabet eden basın mensuplarına teşekkür ederek günün anısına hatıra fotoğrafı çekindi. 

 

vali-senturk-basin-mensuplariyla-buluitu3.jpg

 

Bu haber toplam 1810 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.