VALİ ŞENTÜRK'TEN BOZÜYÜK TSO'YA ZİYARET

VALİ ŞENTÜRK'TEN BOZÜYÜK TSO'YA ZİYARET

Bilecik Valisi  Bilal Şentürk Bozüyük Ticaret ve Sanayi  Odası Yöneticilerini ziyaret ederek iadeyi ziyarette bulundu. Ziyaret sırasında TSO...

A+A-

Bilecik Valisi  Bilal Şentürk Bozüyük Ticaret ve Sanayi  Odası Yöneticilerini ziyaret ederek iadeyi ziyarette bulundu. 
Ziyaret sırasında TSO  Meclis Başkanı Mehmet Doğan Tunç, Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çelik, Meclis Başkan Yardımcıları Ali Aytaç, Fatih Koç, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Hakan Bakıcı Yönetim Kurulu Üyeleri Fahri Bülbül, Osman Tekeli, Kısmet Turan, Meclis Üyeleri Murat Şeker, Fikret Karaçalı, İbrahim Ergin, Mustafa Öztürk ve Oda Genel Sekreteri Bedri Öztürk hazır bulundular. 
Meclis ve Yönetim Kurulu Başkanları, Oda ve İlçe ekonomisi ve genel durumu hakkındaki bilgilendirmelerin yapıldı.  Ayrıca İstihdam Seferberliği Programı ve Devlet Destekleri hakkında fikir alışverişlerinde bulunuldu.
TSO  Üyesi Sağlamlar Orman Tarım Ürünleri Ticaret ve Sanayi A.Ş. Firması ve Armat Tesisat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Firmasının toplam 100 yeni istihdam gerçekleştirmeleri yönündeki İşkur İşbaşı Eğitim Programı İşbirliği Protokolü imzalanması ile ziyaret programı son buldu.

valilik2-(1).png


Bu haber toplam 1719 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.