'YÂRLA BİR' ŞİİR KİTABI SATIŞA SUNULDU

'YÂRLA BİR' ŞİİR KİTABI SATIŞA SUNULDU

Bozüyüklü genç yazar Çağrı Doğan’ın kaleme aldığı, editörlüğünü Büşra Kaya’nın yaptığı Uyanış Yayınevi tarafından yayınlanan “Yârla...

A+A-

Bozüyüklü genç yazar Çağrı Doğan’ın kaleme aldığı, editörlüğünü Büşra Kaya’nın yaptığı Uyanış Yayınevi tarafından yayınlanan “Yârla Bir” şiir kitabı, Kitap Yurdu, İdefix, D&R ve tüm internet siteleri, kitabevlerinde satışa sunuldu. 
İlahi ve beşeri aşkı anlatan kitap için Çağrı Doğan “Yârla Bir çok farklı bir kitap oldu. İçinde kendinizi bulacağınız, şiir ağırlıklı söz ve kısa makalelerin bulunduğu Yârla Bir aşkın anlamını anlayabilenler için, aşka sahip çıkanlar için geliyor. Aşkın lal hali kelimelerle dile geliyor. Muhabbetle içilen çayınızın yanına muhabbetiyle geliyor.” dedi.
ÇAĞRI DOĞAN KİMDİR?
29 yaşında ki genç yazar Çağrı Doğan, Eskişehir’de dünyaya geldi. Aslen Bilecik/Bozüyük’lüdür.
Yıllardır edebiyata merakı bulunan, yazılar, şiirler ve sözler yazmakta olan yazar, Uyanış Yayınevi sahibi Ahmet Bilgehan Arıkan ağabeyinin teşvikiyle yazı, söz ve şiirlerini kitap haline getirmeye  karar verdi. Ayrıca eski Bozüyük Ülkü Ocakları Başkanlığıda yapan genç yazar kitabını eşi Betül Hanım'a ithaf etmiştir.
Doğan; Betül hanımla evli olup, Hira Ülkü adında 1 kız çocuğu babasıdır.

big-(1).jpg


Bu haber toplam 3018 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.