YENİ GÖRÜNTÜSÜ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

YENİ GÖRÜNTÜSÜ GÖZ KAMAŞTIRIYOR

Bozüyük'ün merkezinde bulunan Cemalettin Köklü parkına yeni düzenlemeler yapıldı. Yeni ve modern çehresi ile salgın sonrasına hazırlandı. Yapılan...

A+A-

Bozüyük'ün merkezinde bulunan Cemalettin Köklü parkına yeni düzenlemeler yapıldı. Yeni ve modern çehresi ile salgın sonrasına hazırlandı. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Bozüyük Belediyesi, Cemalettin Köklü Parkı'na montajı tamamlanan havuz göz kamaştırıyor dedi.
Açıklamada; "Belediye Başkanımız Sayın  Mehmet Talat Bakkalcıoğlu'nun talimatları doğrultusunda belediyemiz Cemalettin Köklü Parkı'na montajı tamamlanan havuz göz kamaştırıyor.
 Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin park alanındaki özenli çalışmalarının ardından ilçemizin merkezinde yer alan ve gözde buluşma noktalarından biri olan Cemalettin Köklü Parkı'nın çehresi değiştirilerek yeni, modern ve güzel bir görünüme kavuşturuldu. Yapılan düzenlemeler kapsamında yerleştirilen havuz sıcak yaz günlerinde parkın tüm ziyaretçilerini serinletecek. Küresel salgın öncesinde her gün yüzlerce Bozüyüklüyü  ağırlayan Cemalettin Köklü Parkı salgının sona ermesinin ardından hizmet vermeye hazır." 
 


Bu haber toplam 2786 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum