YENİ KİTABINI OKURLARIYLA BULUŞTURDU

YENİ KİTABINI OKURLARIYLA BULUŞTURDU

Araştırmacı Yazar Kurulay Yılmaz, "Akılla Hesplaşma" isimli yeni kitabını okurlarla buluşturdu.Yazar Yılmaz kitabının Alzheimer hastalığını önleyici...

A+A-

Araştırmacı Yazar Kurulay Yılmaz, "Akılla Hesplaşma" isimli yeni kitabını okurlarla buluşturdu.
Yazar Yılmaz kitabının Alzheimer hastalığını önleyici metodların olduğu bellirtti. Açıklmasında; "Hızlı düşünüp, doğru kararı verebilmek başarının şartıdır. Bunun için de bilgi ve özgüven çok önemlidir. Ancak seçenekler arasından en isabetli olanı seçmek deneyimle kazanılır. Zeka oyunları kolay ve çabuk öğrenmeyi sağlar. Sinaps adı verilen beyin hücrelerini çoğaltır. Zihni açar. Ufku genişletir. Öğrenciyi sıkmadan araştırmaya sevk eder ve derslerini sevdirir. Oyun oynar gibi bilgi ve  deneyim kazanmalarını sağlar. Özgüvenlerini arttırır. Beyin jimnastiği yaptırır. 
Bu kitap öğrencilere derslerini daha çok sevdirecektir. Daha başarılı olmalarını sağlayacaktır. Yalnız öğrencilerin değil her yaştan her meslekten olan kişiler için de çok faydalıdır. Hoşça vakit geçirmelerini, stres atmalarını sağlar. Alzheimer hastalığını önler. Umarım yalnız öğrenciler değil her yaştan ve meslekten okurlarımız için de faydalı olur." dedi.
Akılla Hesaplaşma isimli kitabını okurlarla buluşturan Kurulay Yılmaz'ın son eserini Bozüyük Can Kitabevi'nden temin edilebilir.

 


Bu haber toplam 1689 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.