YENİ MÜDÜRÜ ZİYARET ETTİLER

YENİ MÜDÜRÜ ZİYARET ETTİLER

Bozüyük meslek mensupları tarafından ilçede yeni göreve başlayan Vergi Dairesi Müdürü Şerife Madencan Uslu'ya hoş geldin ziyareti yapıldı.Serbest Muhasebeci...

A+A-

Bozüyük meslek mensupları tarafından ilçede yeni göreve başlayan Vergi Dairesi Müdürü Şerife Madencan Uslu'ya hoş geldin ziyareti yapıldı.
Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Emel Kuday ve beraberinde ilçede faaliyet gösteren Mali Müşavir ve Muhasebeciler Uslu' ya yeni görevlerinde başarılar diledi. Karşılıklı tanışma ile başlayan ziyaret sıcak bir ortamda devam etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Bozüyük Vergi Dairesi Müdürü Şerife Madencan Uslu, Vergi Dairesinin Devletin bir kurumu olarak Mali Müşavir ve Muhasebeciler ile birlikte uyum içerisinde çalışmalarının devam edeceğini ve bu çerçevede ilçede vergi mükelleflerine verilen hizmetin karşılıklı tarafların uyum içerisinde çalışması ile daha da etkin ve kesintisiz olarak sürdürülebileceğini ifade etti.
Ziyaret sırasında yeni göreve başlayan Vergi Dairesi Müdürü Şerife Madencan Uslu  ile meslek mensupları mesleğe ilişkin ortak konular ve güncel çalışma ve faaliyetlerini paylaşma imkanı da buldular.

j.png


Bu haber toplam 2172 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.