YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN GIDA YARDIMI

YENİDEN REFAH PARTİSİ'NDEN GIDA YARDIMI

Yeniden Refah Partisi Bozüyük İlçe Başkanlşığı, corona virüsüne karşı önlem mücadelesi kapsamında başta işsiz kalan ihtiyaç sahibi vatandaşlar...

A+A-

Yeniden Refah Partisi Bozüyük İlçe Başkanlşığı, corona virüsüne karşı önlem mücadelesi kapsamında başta işsiz kalan ihtiyaç sahibi vatandaşlar olmak üzere vatandaşlara içerisinde gıda ve hijyenik malzemelerin bulunduğu yardım kolileri dağıtıyor.
Yardımlara ilişkin Yeniden Refah Partisi Bozüyük İlçe Başkanı Selçuk Onan yaptığı açıklamada, “Bozüyük Yeniden Rafah Partisi olarak hazırlamış olduğumuz yardım kolileri yönetimimiz tarafından nöbetleşe olarak gece gündüz ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya devam ediyoruz.
Bizler Yeniden Refah Partisi olarak her zaman Birlik ve beraberliğin tesisi ve hayrın şerre galip gelmesi için yardımlaşıyoruz ve çalışıyoruz. Bu memlekette yaşayan her açtan biz hep beraber sorumluyuz, yaşayan her muhtaca koşmak boynumuzun borcudur düsturuyla her zaman özünde yardımlaşma ve dayanışma duygularını barındıran bu kadim memleketin emrinde olacağız. Rabbim bu hayra vesile olan başta Merkez ilçe yönetimimiz olmak üzere herkesten razı olsun inşallah”
164bf7c5-7d4e-4a4f-8fbc-be55fc60586e.jpg


Bu haber toplam 2848 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.